Fra fortellerstund med Alvhild Nordheim (til venstre) og meg sommeren 2022.

Vil du bestille ei fortellerstund?

Jeg tilbyr fortellerstunder fra 15 - 40 minutter for skoleklasser, barnehager, foreninger eller firmaer.  Jeg er så heldig at jeg har en stor "skattekiste" av fortellinger, og tilpasser fortellingene etter det bestiller ønsker. Ofter forteller jeg sammen med andre fortellere, og noen gang kombineres fortellinger med musikk.

Bestillig? Via kontaktsida mi her, eventuelt på mobil eller til tekstbutikken@gmail.com.

Sommerens fortellerstunder 2022 - gjennomført :-)

Her er programmet for fortellerstundene jeg hadde i naustet mitt sommeren 2022. Det kommer kanskje flere fortellerstunder i naustet sommeren 2023. Hvem vet. 

PROGRAM

23.06 BRENNHETE FORTELLINGER  Litt om hyggelige vesterålske sanktanstradisjoner. Mye om  hekser i Vesterålen på 1600 tallet. Hvem var de? Hva gjorde de? Og hvordan ble de straffet forderes påståtte "sankthansmoro"?

30.06 MAKALAUSE FSKEHAU! Fakta og eventyr om det forunderlige uerhauet med alle de mystiske beinene, og det særdeles innholdsrike torskehauet som inspirerte både vitenskapsfolk og tyver.

07.07 UGRESS? SPIS DET! Planter, sopp, urter, tang og tare – vi har alt, men bruker vi det? Du får fortellinger, en oppskrift eller to med heim – og  en smaksprøve om du vil.

14.07  GAMMELBUTIKKENS FORTELLINGER Morsomme fortellinger fra den gang butikken var en frodig møteplassen for fargerike mennesker, og litt om framtida til butikken. Forteller: Rolf Hermansen.

21.07 SKUMLE FORTELLINGER MIDT PÅ LYSE DAGEN Smånifse fortellinger fra  fra hav og land på yttersida.  Hilde og gjesteforteller Alvhild Norheim fra Bleik lover å ikke skremme vettet av folk.

 

PRAKTISK INFO

Pris? Voksne: kr. 200, ungdom: (15 – 18) og pensjonister kr. 100, Barn: (under 15 år) gratis 🙂 Inkl. kaffe/te/ saft. Betaling med Vipps eller kort. Varighet? Ca.40 - 50 minutter.

Hvor? I naustet, Lifjordveien 1148, Sannan Alsvåg i Vesterålen (se kart under). Naustet ligger ca 2 km sør for Alsvåg sentrum, og 6,5 km fra Lifjordkrysset.

Parkering ved gårdshuset. Kort spasertur videre. Bevegelseshemmede kan kjøre ned til naustet. Maks antall pr. fortellerstund er 15. Mulig å reserver plass på mobil 97569742. Kaldt i naustet? Nei. En god ovn sørger for at det er  godt og varmt! Er været godt åpnes naustdørene slik at sol og sjøluft får slippe inn.

 

.