Guiding & Storytelling

Vesterålen - ei spennende "skattekiste" fullstappet med  fortellinger!

Storytelling

Jeg tilbyr storytelling til frivillige og offentlige organisasjoner, barnehager, skoler,  bedriftert og til privatpersoner.

Hvilke typer fortellinger? Det fins et stort spekter av fortellinger: Fortellinger for fornøyelse, for klokskap, for trøst og for læring. Jeg kan fortelle sanne historier, morsomme fortellinger, fortellinger med et dypere innhold, ei historie du selv ønsker å få formidlet, sagn og eventyr.Ved bestilling vil jeg spørre om hvilken type fortelling som ønskes til ditt arrangemenrt. Stort sett vil jeg ha ei fortelling som passer. Har jeg ikke det, vil jeg tipse deg om andre forteller. Fortellermiljøet i Norge er voksende, og jeg har god kontakt med forteller knyttet til Nordnorsk Fortellerforum, andre fortellermiljøer nasjonalt og internasjonale fortellere.

Pris? Avtales ved bestilling. Prisen kommer an på hvor lenge jeg skal fortelle pluss eventuelle reiseutgifter. Vi blir helt sikkert enige.

 

 

Vil du høre en fortelling? Her er "Tigerens værhår" (koreansk eventyr)

Her er mitt bidrag i det europeiske digitale forrtellerprosjektet ESC 2021 (The European Storytellers Collective). Vi er syv fortellere fra syv europeiske land som deltar i dette prosjektet, og jeg er en av de heldige.