Guiding & Storytelling

Vesterålen - ei spennende "skattekiste" fullstappet med  fortellinger!

Prosjekter 2021

Nytt kulturhistorisk guidopplegg 2021

Et guideopplegg basert på Nyksunds kulturhistorie i perioden 1860 - 1960 vil være ferdig og kunne tilbys fra juni 2021. Dette var ei tid da Nyksund var et av de største fiskeværene i Vesterålen fullt av fargerike, spennende, innovative mennesker. Opplegget vil tilbys fra juni 2021. Om du vil kan du i løpet av turen få lov til å "være" en fiskekjøper, en kokke, en sagnfigur, noe annet spennende - eller bare deg selv. Jeg legger opp til medvirkning og god stemning mens vi vandrer rundt i Værret.

"ESC 7 x 7" - et europeisk fortellerprosjekt, hvor 49 fortellere fra 7 land samarbeider for å utvikle storytelling digitalt. Hilde er en av fortellerne som deltar på dette.

"Ingrid Bjerkås- Norges første kvinnelig prest" Marte Liset (UiTø), Ann Christin Elvemo (prest i Grønnåsen kirke, Tromsø) og Hilde samarbeider om et fortelleropplegg i forbindelse med 60-års jubiléet i 2021 for innsettelsen av Ingrid Bjerkås som prest.Ingrid Bjerkås er en pioner, og stiller i samme "liga" som Gro Harlem Brundtland og Camilla Collet.